Makan kat kedai mamak konon2nya mahal sangat.. sekeping cheese nan... dgn ayam tandori 2 gelas air dah 20+
So jom.. kita buat sendiri...
Google ajer resepinya..
Tapi tu lahl..kadang2 menjadi..kadang2 x menjadi..kena redha ajerlah
Bahan paling mudah kita try dulu..jgn ambil yg susah2.. x jadi karang.. masalah.. rugi plak kan
Rupanya..
x la mcm kat kedai mamak tu
Tapi rasanya ada
Cuma tebal sangat plak rotinya
Next tiime dah tau.. mcm mn nak buat & nipiskan
Rasanya sedap gak..cumanya x ada ayam tandori.. kita makan dengan sambal sardin ajer.. itu yg mampu mummy buat lepas balik kerja
Rupanya before kita bakar
Nampak ni pun dah tebal
So next time kena lagi nipis..sebab bila dalam proses membakar.. dia akan mengembang lagi..
Tu yg hasilnya jadi lebih tebal
sedapnyaa cheese nan.. saya belum rajin buat sendiri.. kalau lah ada breadmaker kan.. hahaha
ReplyDeleteMemang rajin Rizz ni..
ReplyDeleteTapi CH belum pernah makan cheese nan ni :)
wah buat sdiri...bole mkn byk hehe
ReplyDeletealahai...cheese naan, memang sedap,, tambah2 kalau letak cheese banyak
ReplyDeleteBalik keje sempat lagi tu...good!Good!
ReplyDeleteAdududu terliur tgk... ros aritu beli brg pastu xbuat2 :p
ReplyDeleteAdududu terliur tgk... ros aritu beli brg pastu xbuat2 :p
ReplyDeleteakk guna cheese apa ek?
ReplyDeletesuker cheese nan... terus lapo dah ni.
ReplyDelete